11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAutocar cu zeci de turişti, implicat într-un accident la Sinaia. O persoană...

Autocar cu zeci de turişti, implicat într-un accident la Sinaia. O persoană a murit

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a murit joi, după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit, în Sinaia, cu un autocar care transporta 46 de turişti francezi, iar apoi s-a răsturnat într-o râpă, transmite Mediafax.

Reprezentaţii Poliţiei Prahova au declarat că accidentul s-a produs pe Bulevardul Ferdinand din Sinaia, la ieşirea către Buşteni.

Un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de autocarul care transporta 46 turişti francezi, după care maşina s-a prăbuşit într-o râpă, aproximativ 10 metri.

”Carosabil este umed. Traficul este dirijat pe o bandă de circulaţie. Colegii fac în continuare verificări”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu.

În urma impactului, şoferul autoturismului a murit. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de la pompieri şi Ambulanţă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat că şoferul autoturismului a suferit un grav traumatism cranio cerebral şi fractură la coloana cervicală.

Din autocar nu a fost rănit nimeni.

Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă