Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avarii noi la reţeaua de termoficare în sectorul 3 al Capitalei

Avarii noi la reţeaua de termoficare în sectorul 3 al Capitalei

Radet anunţă, joi, că 188 de imobile din Sectorul 3 al Capitalei sunt afectate de avarii apărute în reţeaua de termoficare, drept pentru care căldura este oprită în mai multe zone. Instituţia estimează că vineri vor fi remediate problemele.

Rl online 0 comentarii

Pentru remedierea avariilor apărute în reţeaua de termoficare, Radet Bucureşti anunţă oprirea agentului termic în mai multe zone din Sectorul 3 al Capitalei.

Cele 188 de imobile afectate se află pe următoarele străzi: Râmnicu Vâlcea, Al. Răcari, Adrian Cârstea, Lugojana, Ţăndărei, Sold. Iosif Ion, Berevoieşti, Fizicienilor, Danubiu, Schitului, Al. Suraia, Ţăndărei, Istriei, Cal. Vitan, Baia Mare, . Dristor, Râmnicu Sărat, Spiridon Matei, Nicolae Pascu, Lăcrămioarei, Bonea Marin, Spiridon Matei, Segovia, Bd. Energeticienilor, T.G. Bogdan.

Radet estimează că vineri vor fi remediate problemele.

Comentarii

loading...