Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avocatul lui Gheorghe Dincă: A crezut că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu erau prostituate

Avocatul lui Gheorghe Dincă: A crezut că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu erau prostituate

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a declarat la Digi24 că a fost avocat din oficiu, desemnat de Barou în acest caz, doar pentru audierea din noaptea de joi spre vineri şi pentru cercetările care au avut loc ieri la Caracal.

Rl online 0 comentarii

El a spus că Dincă a crezut că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu erau prostituate.

Claudiu Lascoschi a spus că sâmbătă este în Bucureşti, că la Caracal este un alt avocat şi că serviciile sale de avocat din oficiu au vizat doar audierea din noaptea de joi spre vineri şi percheziţiile de vineri, de la Caracal.

El a adăugat că Gheorghe Dincă şi-a menţinut declaraţiile date anterior cu privire la cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

"A dat indicii pentru a se lămuri cazul, a cooperat. Ancheta are un curs favorabil. A crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale", a declarat avocatul.
Potrivit acestuia, Dincă a mărturisit doar cele două crime.

Întrebat dacă Dincă a fost chestionat de către anchetatori cu privire la complici sau la apartenenţa la o reţea de criminalitate infracţională, avocatul a răspuns: "Nu a fost întrebat de apartenenţa la o reţea, nu să în picioare asa ceva. Din câte rezultă din dosar era un om singuratic, nu se putea insista pe această parte pentru că a negat absolut orice. A fost întrebat, a negat, nu avea cum continua audierea pe aşa ceva, trebuie să ai probe pe care să i le pui în faţă, nu s-a prezentat aşa ceva. Deci nu se putea continua şi bănuiesc că nu sunt probe dacă nu i s-a pus nimic în faţă. A fost întrebat de complici, a negat, nu se pune problema, nu sunt probe în acest sens".

Comentarii

loading...