Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avocatul Luizei ar vrea să organizeze teledon dacă familia Luizei e amendată de DIICOT

Avocatul Luizei ar vrea să organizeze teledon dacă familia Luizei e amendată de DIICOT

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a precizat că ar putea fi organizat un teledon astfel încât, dacă procurorii o amendează pe Monica Melencu pentru că nu s-a prezentat la sediul DIICOT aşa cum a fost citată, populaţia să doneze bani pentru achitarea sumei respective.

Rl online 0 comentarii

„Dacă (procurorii, n.r.) le da amendă, o să facem un teledon prin intermediul dumneavoastră - populaţia, poporul să-i ajute să poată să plătească amendă. Sunt oameni săraci, amărâţi, se simt şi rău, nu au nici maşină cu ce să vină (la sediul DIICOT, n.r.)”, a declarat Tonel Pop, la sediul DIICOT, unde a precizat că nu a putut fi primit de procurori.

Avocatul a mai precizat că nu îşi poate sfătui clienţii atâta vreme cât nu vede documente de la procurori.

„Citaţia este invocată pentru a li se ridica probe ADN. Trebuie să ai nişte ordonanţe. Trebuie să-i arate actul. Au spus că se întorc cu actul, dar s-au întors cu o citaţie în fals, pentru că este în calitate de martor (mama Luizei, n.r.). Când ai calitatea de parte vătămată nu poţi fi martor în propriul dosar”, mai spune Tonel Pop.

Procurorii nu au luat, până în prezent, o decizie in privinţa amenzii, spun surse judiciare.

Comentarii

loading...