Avocatul Piperea îl acuză pe Isărescu de teatru ieftin

Avocatul Piperea îl acuză pe Isărescu de teatru ieftin

Avocatul Gheorghe Piperea îl acuză pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, de teatru ieftin, în tentativa acestuia de a câștiga un nou mandat la conducerea Băncii Naționale.

George Dumitrescu 0 comentarii

“După "briefing"-ul de azi de la BNR, susținut de dl Isărescu aproape pe șoptite, cu voce redusă, ca să oblige lumea din sală să ciulească urechile la ceea ce spune, îmi este cât se poate de clar că dl Isărescu își dorește încă un mandat de guvernator. Va candida la acest post etern și în acest an. A fost o regie de prost gust între purtătorul său de cuvânt (dl Suciu) și tractoristul bancar*, care a pus întrebarea și dl Isărescu a făcut pe misteriosul, spunând că presa străină nu are dreptul să pătrundă în "intimitățile" sale. Apropo, tractoristul bancar* a declarat că întrebarea în legătură cu o nouă candidatură a dlui Isărescu la funcția de guvenrator al BNR nu e de la el, ci de la ziariștii străini. Eu stau și mă întreb: care dreac' de ziarist străin este atât de prost încât, în loc să vină să îl întrebe direct pe Isărescu ceva, și-l pune mandatar pe tractoristul bancar*, împuternicindu-l să îi adreseze întrebări lui Isărescu?”, a scris Piperea pe pagina sa de Facebook.

Avocatul spune că oamenii ar trebui să iasă la protest, dacă vor să scape de politica lui Isărescu și de capcana creditelor.“PS Dacă lumea nu va ieși în stradă masiv la manifestația din 19 ianuarie 2019 organizată de gccc, Isărescu are toate șansele din lume să rămână acolo unde e încă 5 ani. Până în 2024. Sau până în 2028, când expiră contractele de credit ipotecar în chf. Cu Isărescu în fruntea sistemului bancar autohton nu va fi niciodată dreptate pentru debitorii captivi în capcana creditelor "ieftine" din 2007 sau din 2014-2017. Va fi iobăgie. Sau chiar mai mult, sclavie. *tractoristul bancar = unicul scriitor la "ziarul" bancherul”, a mai scris Piperea.

Comentarii

loading...