Bacău: Peste 300.000 de ţigări de contrabandă, ascunse într-o maşină condusă de un tânăr

Bacău: Peste 300.000 de ţigări de contrabandă, ascunse într-o maşină condusă de un tânăr

Poliţiştii din Bacău au indisponibilizat peste 320.000 de ţigări de contrabandă de la un tânăr de 19 ani, din judeţul Ialomiţa, depistat în trafic la volanul unui autoturism. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, poliţiştii din Bacău au indisponibilizat 327.160 de ţigări de contrabandă de la un tânăr de 19 ani, din judeţul Ialomiţa, depistat în trafic la volanul unui autoturism.

”În urma controlului asupra maşinii, poliţiştii au descoperit în interior ţigaretele, netimbrate şi fără documente de provenienţă. Ţigările, în valoare de  205.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar tânărul în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului, cu propuneri legale”, au transmis poliţiştii.

De asemenea, aceştia au indisponibilizat autoturismul folosit la transportul ţigărilor, acesta având număr fals de înmatriculare.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

 

Comentarii

loading...