7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBărbat căutat de pompieri şi de Garda de Coastă după ce a...

Bărbat căutat de pompieri şi de Garda de Coastă după ce a căzut în Dunăre

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi miercuri, să intervină pentru căutarea unei persoane căzute în Dunăre, de pe o barjă, în zona Cernavodă.

La faţa locului s-au deplasat pompieri din cadrul Detaşamentului Cernavodă cu o barcă, scafandri ISU şi echipaje ale Gărzii de Coastă, care efectuează căutările cu ajutorul unui sonar.

Conform poliţiştilor, bărbatul dispărut are 53 de ani şi este din Galaţi. El se afla pe o barjă, în dreptul localităţii Cernavodă, iar la un moment dat a căzut în Dunăre.

Oamenii legii au precizat că bărbatul purta o geacă bleumarin inscripţionată NAVROM, pantaloni de fâş negri, bocanci negru şi un fes negru.

La ora transmiterii acestei ştiri, căutările sunt în plină desfăşurare.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă