Poliția Română, acțiune în data de 12 aprilie 2021, Craiova, FOTO: Facebook

Poliția Română, acțiune în data de 12 aprilie 2021, Craiova, FOTO: Facebook

Bărbat de 55 ani se zbate între viață și moarte după ce a fost agresat de un polițist la Constanța

Un ofițer din cadrul IPJ Constanța este acuzat că a lovit un bărbat de 55 de ani cu picioarele în cap, în apropierea unui bar din Constanța.

Cătălin Șerban 0 comentarii

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au cerut marți arestarea preventivă a unui inculpat aflat în stare de reținere, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Inculpatul este ofițer de poliție în cadrul IPJ Constanța.

Din probatoriu rezultă că vineri polițistul i-a aplicat unui bărbat de 55 de ani lovituri cu piciorul, la nivel capului.

„În urma loviturilor, victima are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supraviețuirii (prognostic rezervat), viața i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiții de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ținând cont de topografia leziunilor traumatice și de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feței și mentonului cu hiperextensia capului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Conform acestuia, inculpatul și victima frecventau același bar, iar agresiunea s-a produs în apropierea acestuia. Motivația agresiunii nu a fost stabilită până acum.

Comentarii

loading...