8.9 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBărbat de 55 ani se zbate între viață și moarte după ce...

Bărbat de 55 ani se zbate între viață și moarte după ce a fost agresat de un polițist la Constanța

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au cerut marți arestarea preventivă a unui inculpat aflat în stare de reținere, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Inculpatul este ofițer de poliție în cadrul IPJ Constanța.

Din probatoriu rezultă că vineri polițistul i-a aplicat unui bărbat de 55 de ani lovituri cu piciorul, la nivel capului.

„În urma loviturilor, victima are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supraviețuirii (prognostic rezervat), viața i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiții de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ținând cont de topografia leziunilor traumatice și de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feței și mentonului cu hiperextensia capului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Conform acestuia, inculpatul și victima frecventau același bar, iar agresiunea s-a produs în apropierea acestuia. Motivația agresiunii nu a fost stabilită până acum.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...
Ultima oră
Pe aceeași temă