16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUPDATE. Bărbat găsit împuşcat pe o stradă din Ilfov. Suspectul în acest...

UPDATE. Bărbat găsit împuşcat pe o stradă din Ilfov. Suspectul în acest caz, identificat.

UPDATE: Surse din anchetă au declarat pentru News.ro că bărbatul ucis ar fi fost împuşcat de patru ori şi că mobilul crimei este gelozia. Aceleaşi surse au mai relatat că victima ar fi fost sunată şi chemată să iasă din curte, moment în care a fost folosită arma, cel mai probabil un revolver.
De asemenea, sursele citate spun că femeia aflată la originea conflictului ar fi solicitat protecţia poliţiei şi că aceasta ar fi fost sunată de presupusul atacator inclusiv în timp ce era audiată de poliţişti.
Poliţiştii se află la locuinţa suspectului pentru a-l ridica.
Operaţiunea este riscantă pentru că bărbatul ar putea avea încă asupra sa arma crimei. De asemenea, în imobilul în care acesta se află este şi copilul concubinei lui.

 

Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unei persoane găsite împuşcate în comuna 1 Decembrie, o femeie sesizând că a auzit două focuri de armă, a anunţat, marţi dimineaţă, IPJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, marţi dimineaţă, în jurul orei 03,17, IPJ Ilfov a fost sesizat, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie, a auzit două focuri de armă şi a găsit în faţa porţii o persoană inconştientă, de sex masculin.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Măgurele, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care a constatat decesul persoanei prin împuşcare. De asemenea, a fost anunţat Serviciul de Medicină Legală.

„În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov”, mai arată Poliţia Ilfov.

Cele mai citite

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă