15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiBărbat, mort în urma unui accident rutoer

Bărbat, mort în urma unui accident rutoer

Potrivit sursei citate, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 17B din comuna Crucea, un bărbat de 63 de ani din oraşul Broşteni a surprins şi accidentat grav un localnic de 80 de ani, angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis şi fără să se asigure.

“Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, în jurul orei 13.00, din cauza leziunilor suferite, a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal”, informează comunicatul.

* În aceeaşi zi, în timp ce conducea autoturismul pe str. Sucevei din municipiul Fălticeni, un bărbat de 26 de ani din comuna Slatina a surprins şi accidentat uşor un minor de 10 ani din localitate, angajat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea de pietoni, semnalizată prin indicator şi marcaj.

Potrivit comunicatului, victima a fost transportată de către conducătorul auto la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal.

* Aflat la volanul unui autoturism pe DN 2, în afara localităţii Buneşti, pe un sector de drum din zona de acţiune a indicatorului “Depăşirea Interzisă”, un bărbat de 55 de ani din comuna Rădăşeni s-a angajat în depăşirea unui autoturism, moment în care a fost acroşat de autoturismul condus regulamentar din sens opus de o femeie de 31 de ani din judeţul Prahova, care, pentru a evita impactul frontal, a tras dreapta de volan şi a intrat într-un şanţ.

După impact, autoturismul condus de bărbatul de 55 de ani a intrat în coliziune şi cu autoturismul condus de un bărbat de 56 de ani din judeţul Iaşi, în urma accidentului rezultând rănirea uşoară a celor doi şoferi.

“Conducătorii auto implicaţi în eveniment au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

* Tot vineri, în timp ce conducea o căruţă pe DC 62A din comuna Dumbrăveni, un bărbat de 23 de ani din oraşul Salcea, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a efectuat un viraj la stânga pe drumul comunal şi a pătruns pe contrasens, ocazie cu care a acroşat şi accidentat un bărbat de 71 de ani din municipiul Suceava, care se deplasa pe bicicletă din sens opus.

“Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal”, informează IPJ Suceava.

* Un motociclist în vârstă de 19 ani din comuna Suceviţa care mergea pe DN 17A din comuna Marginea a fost surprins de pătrunderea pe carosabil, dintr-o curte, a unui autoturism condus de un localnic de 35 ani, care nu i-a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, conducătorul motocicletei, ce nu purta casca de protecţie, a fost proiectat în afara carosabilului, suferind leziuni grave.

“Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia şi victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal”, mai informează comunicatul. 

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă