16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBărbat reţinut pentru că ar fi traficat cocaină în Argeş şi Bucureşti

Bărbat reţinut pentru că ar fi traficat cocaină în Argeş şi Bucureşti

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorul DIICOT – S.T. Piteşti au desfăşurat, miercuri, o acţiune la Piteşti, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de mare risc.

Astfel, poliţiştii au organizat o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat de 40 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc, arată Poliţia Judeţeană Sibiu.

Bărbatul este bănuit că, din 2017 şi până în prezent, ar fi traficat cocaină în judeţul Argeş şi în municipiul Bucureşti.

Pentru probarea activităţii infracţionale, au fost făcute două percheziţii domiciliare, în municipiul Piteşti şi în oraşul Ştefăneşti, la locuinţele bărbatului.

“În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 20 grame de cocaină, 3 telefoane mobile, 3.850 de lei şi 3.100 euro, precum şi ustensile susceptibile a fi folosite pentru proporţionarea drogurilor. Asupra unui autoturism, în valoare de aproximativ 70.000 de euro a fost instituită măsura sechestrului asiguratoriu”, mai arată Poliţia Argeş.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este un apropiat al fotbalistului Adrian Mutu.

Cele mai citite

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...
Ultima oră
Pe aceeași temă