13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiBarna ne spune când va fi primul meci cu spectatori în România

Barna ne spune când va fi primul meci cu spectatori în România

Vicepremierul Dan Barna a amintit că Guvernul a aprobat luni prelungirea stării de alertă, precum și o serie de măsuri de reducere a unor restricții, cu respectarea măsurilor de siguranță.

Conform acestuia, Hotărârea de Guvern cuprinde și o veste bună pentru iubitorii sportului.

„Deși regula rămâne aceea că toate competițiile sportive se vor desfășura fără spectatori, am agreat astăzi posibilitatea organizării unor evenimente sportive pilot la care pot participa persoanele vaccinate, care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau prezintă rezultatul unui test negativ certificat”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Conform acestuia, condițiile exacte vor fi stabilite prin ordin comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății.

El spune că primul meci care s-ar putea disputa în aceste condiții ar putea fi finala Cupei României.

„Lucrăm în continuare în echipă pentru ca primul astfel de meci să poată fi finala Cupei României care va avea loc pe 22 mai, sub rezerva îndeplinirii tuturor condițiilor de siguranță la accesul pe stadion”, a mai scris Barna pe rețeaua de socializare.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...
Ultima oră
Pe aceeași temă