16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBăsescu face lumină în cazul Caracal

Băsescu face lumină în cazul Caracal

Inclusiv Traian Băsescu, fostul președinte al României, a urmărit cazul cu mare atenție și a formulat concluziile sale după ce a citit și raportul DIICOT.

„Am încredere în procurorii care s-au ocupat de acest dosar. Nu puteau să falsifice un asemenea caz, de o asemenea amploare. Am încredere în concluziile la care au ajuns”, a declarat Traian Băsescu la România TV, potrivit www.evz.ro.

Concluzia lui Băsescu schimbă tot dosarul
Însă Traian Băsescu este convins că anchetatorii par să se înșele în privința unui aspect important și care, dacă este confirmat, schimbă radical cursul anchetei și lista învinuiților: Gheorghe Dincă face parte dintr-o rețea de trafic de carne vie.

„Suntem, dacă nu pe locul unu, extrem de vizibili când vine vorba de traficul de carne vie. Eu nu cred că Dincă a acționat singur, spun ce am mai spus. Cred că face parte dintr-o rețea la nivel internațional”, a declarat Traian Băsescu.

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...
Ultima oră
Pe aceeași temă