13.5 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021

Băsescu, ironie la adresa lui Rareş Bogdan: ,, Sunt un om care nu prea a avut şefi”

Senatorul PMP a spus că el nu a prea avut şefi, iar dacă a avut i-a recunoscut numai când au ştiut mai multă carte decât el, scrie Agerpres.

,,Am mai văzut jocurile astea făcute. Am văzut declaraţia lui Rareş Bogdan că va fi şeful meu, că a fost nominalizat ca şef al grupului parlamentarilor români. În afară de faptul că sunt un om care nu prea a avut şefi, şi dacă a avut i-a recunoscut când au ştiut mai multă carte decât el”, a declarat Băsescu.  

Marţi, Biroul Executiv Naţional al PNL a hotărât ca fostul jurnalist de la Realitatea TV să fie numit liderul grupului europarlamentarilor PNL din Parlamentul European.

,,Biroul Executiv a luat decizia de a-l desemna pe Rareş Bogdan liderul grupului parlamentar al PNL şi nu numai al PNL, ci şi al celorlalte formaţiuni care sunt membre PPE în România, liderul de grup. Am încredere în faptul că Rareş Bogdan se va bate pentru interesele României şi că va conduce grupul parlamentar care reprezintă România în PPE pentru a servi interesele românilor”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ultima oră
Pe aceeași temă