13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiBerceanu: Ecologiștii au cerut ajutor de la primăria din Fântânele dar autoritatea...

Berceanu: Ecologiștii au cerut ajutor de la primăria din Fântânele dar autoritatea nu a făcut nimic

Ecologiștii au scos de pe luciul apei 3.500 de saci cu deşeuri, iar imaginile au provocat rumoare pe rețelele sociale din România.

„Primăria nu a făcut nimic să-i ajute. Oamenii ăştia s-au chinuit să strângă la nivel naţional nişte bani să facă igienizarea locaţiei respective. Absolut  deloc nu au vrut să-i ajute, e ruşinos! Oamenii ăştia s-au chinuit să strângă bani, să cumpere saci, să se deplaseze, să se organizeze, au adus bani de acasă ca să facă lucrul ăsta, să igienizeze locul respectiv, iar primăria a stat imună la orice emoţie venită din partea a sute de voluntari care au ajutat acolo. Nu găseşti ceva similar în Europa, nu am auzit să se întâmple ceva similar în Europa, o primărie înconjurată de sute de voluntari care vin să facă curat pe teritoriul tău, cu ONG-uri, cu oameni care scot bani din buzunar – puteau să meargă oriunde în weekend-ul ăla, oriunde şi au venit să facă curat – iar Primăria a pus mâinile pe piept şi a spus: «foarte frumos, ne place, mai veniţi pe la noi!». E inadmisibil aşa ceva”, a declarat Berceanu, la Digi 24.

Șeful Gărzii de Mediu spune că legislaţia trebuie „regândită” şi că trebuie aplicate sancţiuni acelor edili care „nu au nici cea mai mică durere cu ceea ce se întâmplă în comunitate”.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă