10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBihor: Un italian urmărit internaţional a fost depistat la Oradea

Bihor: Un italian urmărit internaţional a fost depistat la Oradea

Autorităţile din Italia au emis pe numele acestuia un mandat european de arestare, bărbatul fiind condamnat de autorităţile italiene la o pedeapsă de 15 ani de închisoare în regim de detenţie, pentru comiterea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc, se arată într-un comunicat al IPJ Bihor.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Curtea de Apel Oradea, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

La acţiune – care s-a desfăşurat în baza unui mandat european de arestare şi al unui ordin european de anchetă – au participat poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Bihor, sub coordonarea Serviciului Urmăriri al Direcţiei de Investigaţii Criminale – IGPR, în cooperare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Italiene.

Potrivit sursei citate, poliţiştii bihoreni au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă