12.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBilanț după furtună! 35 acoperișuri desprinse, 7 copaci căzuți, 13 mașini afectate

Bilanț după furtună! 35 acoperișuri desprinse, 7 copaci căzuți, 13 mașini afectate

Efecte de vreme rea s-au înregistrat în patru localități din județele Brașov, Hunedoara și Sibiu, unde s-a intervenit pentru degajarea a 35 de acoperișuri desprinse, 7 copaci căzuți pe carosabil, 2 panouri publicitare rupte. 13 autoturisme au fost avariate.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, pompierii din județele Brașov, Hunedoara și Sibiu au intervenit pentru limitarea și înlăturarea efectelor generate de fenomenele meteorologice periculoase.

Miercuri și joi noapte, pompierii militari au acționat pentru degajarea copacilor căzuți, a elementelor de acoperiș sau a panourilor publicitare, fără a exista situații care să pună în pericol viaţa comunităţilor.

Astfel, la nivel național au fost înregistrate efecte de vreme rea în patru localități din județele Brașov, Hunedoara și Sibiu, unde s-a intervenit pentru degajarea a 35 de acoperișuri desprinse, 7 copaci căzuți pe carosabil, 2 panouri publicitare rupte, fiind avariate 13 autoturisme.

De asemenea, circulația rutieră a fost temporar blocată pe 2 drumuri naționale ( DN 1 și DN 73A/BV ) din cauza copacilor căzuți pe carosabil.

În acest moment, la nivel național nu mai sunt în desfășurare intervenții pentru înlăturarea efectelor negative.

Cele mai citite

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Top 5 electrocasnice care îți pot face viața mai ușoară

În societatea de azi, tehnologia a revoluționat cu adevărat felul în care oamenii lucrează și trăiesc, iar electrocasnicele moderne au devenit o parte integrantă...

Trafic de droguri la Satu Mare. Trei persoane au fost reținute

La data de 22.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au decis reținerea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă