15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBlue Air a inaugurat primul serviciu low cost zilnic Londra - București

Blue Air a inaugurat primul serviciu low cost zilnic Londra – București

Pe 1 decembrie, Blue Air a sărbătorit zborul inaugural al rutei București Otopeni (OTP) – Londra Heathrow (LHR) iar la aterizarea la destinație aeronava a fost întâmpinată de oficialii aeroportului Heathrow și de reporterii locali care au surprins prima aterizare a unei companii aeriene low-cost care operează ruta București-Londra.

Pasagerii Blue Air au exprimat un interes major pentru această rută, atât zborul de plecare către Londra, cât și cel de întoarcere către București fiind sold-out. Pentru a marca inaugurarea zborului Blue Air Otopeni-Heathrow care a avut loc de Ziua Națională, toți pasagerii au primit vouchere-cadou și suveniruri surpriză cu tematică românească.

Blue Air va avea curse luni și miercuri, cu plecare din Otopeni la 7.45 și sosire la Heathrow la ora locală 9.10 și de la Heathrow la 09.55, cu sosire în București la 15.05.

Marți, Joi și Vinei, cursele vor fi cu plecare din Otopeni la 15.50 și sosire la Heathrow la ora locală 17.15 și de la Heathrow la 18.00, cu sosire în București la 23.10.

Sâmbăta și duminica orarul curselor oferite de Blue Air este Otopeni (8.15) – Heathrow (09.40) și Heathrow (10.30) – Otopeni (15.40).

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Nicuşor Dan şi Dreapta Unită au depus candidaturile la Bucureşti

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a depus joi candidatura pentru un nou mandat, iar alături de el s-au aflat liderii Alianţei Dreapta Unită, care au...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă