Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bogdan Aurescu  (Foto: Mihai Diac)

Bogdan Aurescu (Foto: Mihai Diac)

Ministrul ungar de Externe a venit la București într-un moment nedorit de România

Ministrul Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu, a făcut marți dimineață, la București, o declarație neașteptat de tranșantă pentru un diplomat de carieră.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu, a avut o întâlnire, marți dimineață, la București, cu omologul său din Ungaria.

Imediat după aceea, ministrul Aurescu a avut o declarație extrem de tranșantă, neașteptat de dură pentru un diplomat de carieră.

Astfel, ministrul ungar de Externe "a venit la București înaintea zilei de 4 iunie, ziua Tratatului de la Trianon, deși eu aș fi vrut ca vizita să aibă loc după această zi", a subliniat, în declarația lui de presă, ministrul român, chiar în prezența ministrului ungar de Externe.

Amintim că, la începutul lunii mai, chiar șeful guvernului de la Budapesta, premierul Viktor Orban, a postat pe contul său de Facebook o fotografie absolut inadecvată din punctu de vedere al României. Imaginea postată de premierul Ungariei este a unui glob pământesc care prezintă o hartă politică din secolul XIX. Pe această hartă apare “Ungaria Mare”, care include și Transilvania.

Comentarii

loading...