13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBraşov: Şoferul ambulanţei care s-a urcat băut la volan a fost demis

Braşov: Şoferul ambulanţei care s-a urcat băut la volan a fost demis

Potrivit sursei citate, Consiliul de administraţie al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Braşov s-a întrunit miercuri, în şedinţă, pentru a discuta cazul şoferului implicat în accidentul de marţi seara, fiind luată decizia desfacerii contractului de muncă. Ambulanţierul avea o vechime de 18 ani în cadrul instituţiei.

După producerea accidentului, şoferul ambulanţei, în vârstă de 56 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

Accidentul s-a petrecut marţi seara, în jurul orei 20,00, pe DN 1 între Şercaia şi Mândra, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un parapet metalic, după care a intrat în şanţul din partea dreaptă a drumului. În ambulanţă se aflau un bărbat de 43 de ani din satul Vad care era transportat la Spitalul din Făgăraş şi asistenta, ambii fiind răniţi după impact, dar conştienţi. Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar asistenta, suspiciune fractură claviculă, stânga. Ambii au fost transportaţi la spital cu o altă ambulanţă ajunsă la locul accidentului.

La testarea conducătorului ambulanţei din punct de vedere al prezenţei alcoolului, rezultatul a fost de 0,97 mg/l alcool în aerul expirat.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă