18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBrașov: Un fost campion naţional la atletism a fost găsit mort

Brașov: Un fost campion naţional la atletism a fost găsit mort

Primele verificări efectuate de poliţiştii din Braşov arată că fostul campion national la atletism, Dumitru Mihăilescu, ar fi murit în timpul somnului, luni dimineaţă, într-un hotel din Poiana Braşov, unde acesta era în concediu.

„A fost identificat un bărbat de 65 de ani. Nu prezintă urme de violenţă pe corp. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat, pentru Mediafax, Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Clubul Farul Constanţa la care era angajat ca expert sportiv a emis, luni, un comunicat oficial prin care a confirmat decesul fostului campion naţional la atletism.

„În zorii zilei de luni, 23 iulie 2018, a încetat să bată inima mare a bunului nostru coleg şi prieten, Dumitru Mihăilescu- Mişu, expert sportiv în cadrul clubului. După mai bine de 40 de ani, timp în care a activat la club ca sportiv, antrenor, metodist, director şi expert sportiv a încetat activitatea brusc, cu 20 de zile înainte de pensionare. Dragul nostru ai plecat într-un lung concediu înainte de pensie, pensie pe care o aşteptai cu nerăbdare. Vei rămâne veşnic în inimile noastre. Dumnezeu să te aibă în pază!”, se arată în comunicatul citat.

În urma efectuării necropsiei, medicii legişti vor stabili de ce a murit Dumitru Mihăilescu.

Fost atlet de performanţă, legitimat la CS Farul timp de 16 ani, Dumitru Mihăilescu a devenit, după retragere, antrenor, metodist, director şi expert sportiv în cadrul clubului.

Cele mai citite

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...
Ultima oră
Pe aceeași temă