Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Braşov: Un urs s-a urcat într-un copac în satul Şirnea şi nu mai vrea să coboare

Braşov: Un urs s-a urcat într-un copac în satul Şirnea şi nu mai vrea să coboare

Un urs a fost văzut, miercuri, într-un sat din judeţul Braşov, jandarmii fiind chemaţi în zonă să alunge animalul. Acesta s-a urcat, însă, într-un copac şi nu vrea să mai coboare, fiind chemaţi reprezentanţii Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor pentru a găsi o soluţie.

Rl online 0 comentarii

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, un urs a fost vâzut, miercuri, în centrul satul Şirnea, comuna Fundata, lângă şcoala şi biserica din localitate.

La faţa locului s-a deplsat un echipaj de la Postul de Jandarmi Bran, care supraveghează zona. Jandarmii au folosit două petarde pentru a speria ursul şi a-l alunga în pădure, dar acesta s-a urcat într-un copac şi nu mai coboară de acolo.

Jandarmii au solicitat sprijinul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, care au spus că vor trimite în zonă doi reprezentanţi pentru a găsi soluţii ca să alunge ursul din zonă.

 

Comentarii

loading...