13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBREAKING Accident grav în Teleorman. A fost activat planul roșu de intervenție

BREAKING Accident grav în Teleorman. A fost activat planul roșu de intervenție

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism a avut loc, miercuri, pe DN 6F în Alexandria, la nivelul judeţului Teleorman fiind activat planul roşu de intervenţie.

Potrivit IGSU, din primele informaţii, în evenimentul rutier sunt implicate 13 persoane, dintre care nouă din microbuz, iar alte patru din autoturism.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, a declarat că trei autovehicule, printre care un autoturism, au fost implicate în accident.

„Este un accident rutier cu victime multiple, circa 13, pe centura Alexandriei, la intersecţia cu şoseaua Lăceni”, a afirmat Dragomir.

În urma evaluării făcute la faţa locului, s-a stabilit că patru persoane, respectiv cele aflate în maşină, vor fi transportate la spital, restul celor implicaţi primind asistenţă medicală la faţa locului, arată sursa citată.

În aceste condiţii, planul roşu de intervenţie a fost dezactivat, precizează IGSU.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o alta de transport de victime multiple, şapte ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi o autospecială de stingere.

 

Cele mai citite

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă