25.8 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Breaking news. Noi detalii înfiorătoare din cazul de la Caracal

Gheorghe Dincă, bărbatul în vârstă de 66 de ani, suspectat că ar fi ucis mai multe fete, refuză să își recunoască faptele și susține că e nevinovat. Totuși avocatul acestuia a anunțat că apelul la 112 a fost făcut de pe telefonul clientului său.

Între timp, suspectul principal de la Caracal a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de viol și trafic de minori. Tribunalul Dolj este instanța care a decis arestarea preventivă a lui Gheorghe Dincă, după ce suspectul a fost reținut pentru 24 de ore în această dimineață, conform Mediafax.

Înainte să fie ucisă de criminalul din Caracal, ultima sa victimă a apucat să sune de trei ori la 112. Într-o declarație televizată, șeful demis al Poliției Române, Ioan Buda, a confirmat, la insistențele jurnaliștilor, că ultimele cuvinte ale tinerei ar fi fost ”Vine, vine”. Totul s-a întâmplat în timpul celui de-al treilea apel către 112, care s-a întrerupt brusc, după aceste cuvinte. Ulterior, autoritățile au încercat de 9 ori să o sune pe tânără.

Ultima oră
Pe aceeași temă