15 C
București
luni, 20 septembrie 2021

București – Peste 25 de amenzi și 13 permise de conducere reținute în numai câteva ore

„În noaptea de 10/11 iulie, poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat pe principalele artere din municipiul Bucureşti pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic şi combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive. În cadrul acţiunii au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 22.000 de lei, şi au fost reţinute 13 permise de conducere”, se precizează într-un comunicat al Brigăzii Rutiere, transmis, duminică, AGERPRES.

De asemenea, arată oamenii legii, au fost retrase opt certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate.

Mai mult, au fost constatate patru infracţiuni, respectiv două pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive, una pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi una pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Ultima oră
Pe aceeași temă