Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Apa Nova

Foto: Apa Nova

Bucureștiul e distrus. Cum pot fi salvați ultimii locuitori

Cel mai nou scenariu al unui joc de tip "Escape Room" presupune că Bucureștiul va fi distrus de un război, iar puținii locuitori rămași printre ruine trebuie să repună în funcțiune o stație de tratare a apei potabile, pentru a supraviețui.

Mihai Diac 0 comentarii

Un scenariu apocaliptic pornește de la ideea că, în anul 2143, orașul București va fi transformat în ruine, iar ultimii lui locuitori se luptă să supraviețuiască.

Scenariul este aplicat în camera unui joc de tip "Escape Room", inaugurat joi, în București, cu sprijinul companiei Apa Nova. Echipa de până la șase jucători are misiunea de a repune în funcțiune o stație de tratare a apei. În această acțiune, concurenții învață, pas cu pas, etapele necesare obținerii apei potabile.

Noua cameră interactivă se numește "H2Out – Powered by Apa Nova".

”Oamenii trebuie să înțeleagă că apa este o resursă finită, iar apa potabilă este un produs finit. Mecanismul jocului interactiv transmite jucătorilor eforturile considerabile din spatele oricărui pahar de apă potabilă. De multe ori, complexitatea proceselor de producție, tratare și distribuție din spatele fiecărui pahar de apă este necunoscută pentru consumatori, lucru pe care dorim să îl schimbăm. De aceea, Apa Nova a creat acest instrument neconvențional, o premieră în manieră de comunicare pentru o companie cu un profil și domeniu de activitate precum cel al nostru”, a explicat, joi, Mădălin Mihailovici, director general Apa Nova.

Pentru camera de joc inaugurată joi, publicul - țintă este format din elevi de liceu și tineri de până la 35 de ani. Cunoștințele predate în școală sunt suficiente, dar pe lângă acestea sunt puse la încercare spiritul de observație, ingeniozitatea și viteza de reacție a concurenților. De altfel, întreaga probă trebuie rezolvată într-un timp maxim de o oră.

Locația folosită pentru acest joc interactiv a fost deschisă în anul 2015 și dispune de cinci camere "Escape Room". Camera denumită "H2Out – Powered by Apa Nova" a fost amenajată în ultimele patru luni. 

Printre obiectivele acestei investiții este și garantarea siguranței participanților la jocul interactiv. Astfel, cei închiși în "Escape Room" au permanent comunicare prin interfon cu organizatorii jocului, iar dacă doresc să se retragă din joc pot acționa un buton de alarmă, care le permite să iasă din cameră imediat.

Spațiul folosit pentru această activitate beneficiază și de aviz ISU.

Comentarii

loading...