Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bunicul Luizei, externat pentru a merge la DIICOT alături de fiica sa

Bunicul Luizei, externat pentru a merge la DIICOT alături de fiica sa

Bunicul Luizei, externat pentru a merge la DIICOT alături de fiica sa

Bunicul Luizei Melencu a cerut externarea din spital, pe proprie semnătură, pentru a fi alături de mama nepoate atunci când va erge la DIICOT pentru prelevarea de porbe biologice.

Rl online 0 comentarii

Bunicul Luizei a fost externat duminică, la cererea sa, în baza unei semnături, motivând că vrea să fie alături de fiica sa, Monica Melencu. Bărbatul a mai spus că o va însoți pe mama Luizei la București pentru a i se preleva probele biologice, relatează Mediafax.

„Pe semnătură am ieșit. Vreau să fiu alături de fiica mea, să aflăm adevărul. Acele fete (Alexandra și Luiza, n.r.) au fost clar traficate. Vrem să nu mai fim mințiți, înșelați, să nu mai fim induși în eroare. Să vedem cum se comportă cu noi mâine (luni – n.r.)”, a spus bunicul Luizei, după externare.

„Vom merge împreună (la București pentru prelevarea probelor biologice, n.r.) indiferent ce s-ar întampla. Vrem să aflăm adevarul, să nu mai fim mințiți. Acum ma simt bine alaturi de ea (de Monca Melencu,n.r.), pentru ca impreuna suntem o forta si o putere”, a mai spus acesta.

Comentarii

loading...