23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zilei,,Câinii roşii“ au votat la Botoşani

,,Câinii roşii“ au votat la Botoşani

Aflaţi la Botoşani pentru a susţine, luni, meciul din etapa a 13-a a play-out-ului Ligii 1 de fotbal, jucătorii dinamovişti au mers, duminică dimineaţă, la o secţie de votare de la Liceul de Artă “Ştefan Luchian” din Botoşani pentru a-şi exprima dreptul de vot.

“Nu contează dacă eşti fotbalist sau ai altă meserie. Merg să votăm, să ne spunem părerea”, a declarat tehnicianul Mircea Rednic.

La rândul său, căpitanul dinamovist Dan Nistor susţine că a votat atât pentru Parlamentul European, cât şi referendum, însă speră ca votul său şi al colegilor săi să conteze.

“E foarte important votul pentru ţară, pentru că vrem să se facă ceva. Suntem într-o cădere destul de urâtă şi vrem să fie bine pe viitor. Am votat şi pentru referendum şi sper să ţină cont cineva de el”, a afirmat Nistor.

Partida FC Botoşani- Dinamo este programată a se disputa luni seară, de la ora 21.00, pe Stadionul Municipal din Botoşani.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă