Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cam şapte tone de materiale sanitare, aduse din Turcia, cu o aeronavă a MApN

Cam şapte tone de materiale sanitare, aduse din Turcia, cu o aeronavă a MApN

Aproximativ şapte tone de echipamente de protecţie medicală, constând în 100.000 de măşti de protecţie tip FFP2 şi FFP3, sunt aduse din Turcia cu o aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române.

Florin Budescu 0 comentarii

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că măştile de protecţie au fost achiziţionate de statul român prin Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

”Distribuirea echipamentelor de protecţie va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU, iar cu sprijinul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă, echipamentele vor fi alocate, în funcţie de nevoi, personalului medical din ţară şi echipajelor operative care acţionează în teren”, a transmis MApN, conform News.ro.

MApN anunţă că dispune de forţe şi mijloace gata în orice moment să sprijine autorităţile centrale şi locale în acţiuni destinate limitării răspândirii virusului COVID-19, conform planurilor de cooperare, spune News.ro.

La nevoie, MApN poate acţiona şi cu forţe şi mijloace suplimentare celor deja pregătite, având personal şi mijloace tehnice menţinute în rezerva acţională.

Comentarii

loading...