Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Camelia Smicală, amendată din nou de statul finlandez

Camelia Smicală, amendată din nou de statul finlandez

Camelia Smicală este o româncă ce a căzut victimă sistemului finlandez de protecție a copilului. Și, mai ales, au de suferit copiii ei, de care a fost despărțită în mod brutal, iar toate intervențiile sale la autorități au fost în zadar.

Rl online 0 comentarii

Într-o postare pe Facebook, Smicală anunță că a mai primit o factură de la statul finlandez, în condiițiile în care anul trecut mai plătise 20.000 de euro.

"Vă anunț că am mai primit o factură de 3000 de euro de la statul finlandez, pe care nu am cum să o plătesc. Acea factură se adaugă la condamnarea mea de anul trecut. S-au gândit că cele 20.000 de euro plătite anul trecut, plus cele peste 45.000 plătite pentru faptul că tatăl copiilor i-a amenințat (pe copii) cu innecul, nu sunt de ajuns.Conduc in fiecare zi 160 de km doar pentru a plăti amenzile plătite pentru faptul că m-am încăpățânat să rezist", a scris Carmen Smicală pe Facebook.

România Liberă a publicat un amplu interviu cu coșmarul prin care a trecut femeia în ultimii ani, relatat chiar de ea.

Comentarii

loading...