Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Care sunt avantajele aparatelor cu ultrasunete contra rozătoarelor?

Redacția Online 0 comentarii

Care sunt avantajele aparatelor cu ultrasunete contra rozătoarelor

 

 

Rozătoarele sunt o problemă reală a tuturor celor care locuiesc la casă, de aceea cei mai mulți dintre proprietari caută soluții cât mai eficiente pentru exterminarea lor. Bolile pe care le pot provoca, ritmul alert de înmulțire și dezastrele pe care le pot provoca, sunt cele mai grave dintre lucrurile rele asociate cu ele.
    Soluția există însă și este foarte la îndemână pentru oricine își dorește să scape de șoareci și șobolani. Această metodă este pest repeller, un aparat cu ultrasunete care îndepărtează atât rozătoarele, cât și insectele.

Care sunt avantajele aparatelor pest repeller?

 Avantajele unui astfel de aparat sunt extrem de multe și nu va mai trebui să duci grija apariției vreunui rozător în casa sau curtea ta.
 Printre aceste avantaje, trebuie specificate:
-     Pest repeller este un aparat pe care îl poți folosi toată viața, acesta fiind o investiție pe care o faci o singură dată, dar efectele sunt pentru întreaga viață
-   Aceste aparate trebuie băgate în priză, în locul cel mai potrivit, însă consumul de curent al acestora este foarte mic, aproape nesesizabil.
-   Aparatul se primește împreună cu instrucțiunile de utilizare și poate funcționa atât pe curent, cât și cu baterii, în funcție de preferințe și de modelul ales
-   Acest aparat nu dăunează oamenilor sau animalelor de companie, căci sunete pe care le emite nu afectează decât rozătoarele și anumite tipuri de insecte
-    Datorită faptului că nu conține substanțe chimice sau alte otrăvuri, aparatul este foarte sigur pentru mediul înconjurător
-    Pe lângă dispariția rozătoarelor din curtea și casa ta, dacă alegi un model mai complex, vei scăpa și de grija gândacilor, păianjenilor, muștelor sau țânțarilor.

Cum funcționează un aparat pest repeller?

Există modele de aparate cu ultrasunete cu unul sau mai multe difuzoare, cele mai eficiente aparate fiind acelea cu mai multe difuzoare, căci acestea emit sunetele la unghiuri mai mari, de până la 260 grade.
  De asemenea, aparatele emit acele sunete deranjante pentru rozătoare în mai multe moduri, fie continuu, fie prin alternare. Dacă îți dorești maxim de eficiență în cazul unui aparat pest repeller, atunci este cel mai bine să îl alegi pe acela care funcționează folosind simultan ambele emisii a sunetului.
  Există mai multe moduri prin care poate funcționa un aparat anti rozătoare, și anume, cu baterii, cu fir, cu priză sau se poate încărca de la soare. Cele care se conectează la curent sunt cele mai eficiente, din toate punctele de vedere, căci nu va trebui să duci grija bateriilor sau a poziționării acestuia astfel încât să se încarce.
  Există diverse modele de aparate pe piață, de aceea, trebuie să ai în vedere și distanța pe care o poate acoperi atunci când funcționează. Cele mai bune modele sunt cele care pot acoperi până la 450 mp, iar cele mai slabe modele sunt cele care acoperă o distanță de aproximativ 2 mp.
  În momentul în care achiziționezi un astfel de aparat, trebuie să iei în calcul și alte aspecte, mai exact, dacă trebuie folosit în interior sau în exterior.
 

Comentarii

loading...