Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Carmen Dan, după avizul pozitiv din Parlament: Bugetul va putea asigura MAI desfăşurarea misiunilor

Carmen Dan, după avizul pozitiv din Parlament: Bugetul va putea asigura MAI desfăşurarea misiunilor

Carmen Dan a declarat, după avizul pozitiv al Comisiei de specialitate din Parlament, pentru bugetul pe 2019, că fondurile din acest an pe care Ministerul de Interne le va primi vor asigura derularea în bune condiţii a misiunilor instituţiei.

Rl online 0 comentarii

„Am indicat făcând o trecere în reviztă prin modul în care am gestionat execuţia bugetară în 2017-2-18 şi e important să meţionez că vorbim de o execuţie bugetară de peste 99%. Trecând prin această analiză referitoare la modul în care a fost gestionat bugetul în anii trecuţi, am prezentat priorităţile în ceea ce priveşte alocarea bugetară pentru 2019. Mă bucură avizul din comisie. Considerăm că este un buget care va putea asigura MAI desfăşurarea în bune condiţii a misiunilor specifice. Indicam priorităţile şi spuneam că vom continua politica de reducere a deficitului de personal, vorbeam de angajaţii pe care îi aşteptăm în acest an, (...) continuarea politicii de investiţii (...) asigurarea condiţiilor optime pentru cele 200 de evenimente pe care le avem în gestionare”, a declarat ministrul Carmen Dan.

Comisia de specialitate din Parlament a avizat favorabil, cu 21 de voturi, bugetul Ministerului de Interne pe 2019.

Comentarii

loading...