Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Facebook/ Cătălin Ivan

FOTO: Facebook/ Cătălin Ivan

Cătălin Ivan a declarat război industriei video chat-ului

„Câștigă și tu între 400 și 6.500 de lei pe zi!”, este mesajul cu care firmele de videochat racoleză numeroase tinere din Iași.

Rl online 0 comentarii

Această formă de promovare l-a determinat pe europarlamentarul Cătălin Ivan să reacționeze pe contul personal de Facebook. El a transmis un mesaj de conștientizare asupra industriei care ,,distruge destine''.

,,Iașiul este plin cu aceste mașini de lux parcate strategic în locurile frecventate de tineri. Unii ar putea spune că este o reclamă ca oricare alta. O afacere legală care se promovează în limitele legii. Așa o fi, însă problema mea este legată de toată această industrie a video chat-ului care distruge destine vânzând tinerelor iluzia unei îmbogățiri rapide, păcălind în același timp statul că nu este vorba de pornografie.
Avem tinere frumoase și inteligente care ar putea să facă mai mult cu viața lor. Responsabilitatea este comună. Succesul acestei industrii arată măsura dramei prin care trec tinerii noștri și lipsa unei perspective reale de împlinire profesională.
Am pus totuși această poză pentru că cineva, probabil din greșeală, a lovit acest bolid extrem de scump care vinde vise otrăvite. O fi tată de fată.
Cine nu și-ar dori să câștige 6500 lei pe zi?!
Chiar și 400 ar fi buni. Cu ce preț însă? Fetele care se angajează la o astfel de firmă sunt suficient de bine informate? Drepturile lor sunt respectate? Mă preocupă de mult timp acest subiect, dar nu am avut timp să mă ocup până acum. Promit să mă documentez foarte bine și să revin. Cred că România poate excela în foarte multe alte domenii, nu la video chat. Ține de demnitatea noastră ca popor să oferim tinerilor noștri alte perspective în viață'', a scris pe Facebook Cătălin Ivan

Comentarii

loading...