6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCâteva sute de persoane protestează, din nou, în Piața Victoriei

Câteva sute de persoane protestează, din nou, în Piața Victoriei

UPDATE 22:23 – În punctul culminant al manifestației, numărul protestatarilor ar fi trecut de 2000.

Potrivit Agerpres, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a fost identificat luni seară, în jurul orei 21.00, în Piaţa Victoriei, ca având asupra sa mai multe obiecte periculoase, susține Jandarmeria Capitalei.

Tânărul a fost condus la secţia de poliţie, unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Bărbatul este bănuit, de asemenea, de faptul că ar fi participat la violenţele din data de 10 august, conform sursei citate. 

 

În Piaţa Victoriei s-au strâns câteva sute de protestatari, care se manifestă zgomotos cu fluiere şi vuvuzele şi scandează “Demisia, demisia”, “Hoţii, hoţii”, “Jos Guvernul”, “Nu scăpaţi”. Un steag mare al Uniunii Europene a fost desfășurat de manifestanți. Traficul se desfășoară normal în Piața Victoriei în acest moment, protestatarii fiind concentrați în mijlocul Pieței. 

Jandarmii au scos din rândul celor care protestează în Piaţa Victoriei o persoană aflată în stare de ebrietate, care profera injurii la adresa celor din jur.

De asemenea, participanţii la protest flutură steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene.

Printre cei prezenţi se află şi mulţi părinţi cu copii mici.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă