Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce a discutat Ana Birchall cu Felix Bănilă?

Ce a discutat Ana Birchall cu Felix Bănilă?

Ce a discutat Ana Birchall cu Felix Bănilă?

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a declarat miercuri că a avut discuții cu șeful DIICOT, Felix Bănilă, căruia i-a transmis că ”e inacceptabil modul în care s-a acționat vineri la domiciliul familiei Melencu.

Rl online 0 comentarii

Ministrul Justiției, Ana Birchall, are o poziție diferită față de premierul Viorica Dăncilă și lansează un atac public fără precedent la adresa procurorului șef al DIICOT, Felix Bănilă. Birchall consideră că este inacceptabil modul în care procurorii au acționat la casa familiei Melencu, dar și faptul că de două luni DIICOT nu ia măsuri reale pentru combaterea traficului de persoane și al clanurilor interlope.

”Am avut ieri o discuție cu procurorul șef al DIICOT, după cum deja s-a aflat și în presă.

Confirm că mi-am exprimat nemulțumirea față de câteva aspecte, în primul rând față de faptul că de aproape 2 luni cer măsuri ferme pentru combaterea traficului de persoane, a clanurilor interlope. Nu vă ascund că mi-am exprimat profunda nemulțumire, asta i-am spus și vineri, pentru că am avut și atunci o conversație telefonică, iar acum i-am repetat că nu consider deloc acceptabil modul în care s-a acționat la casa familiei Melencu. Să știți că este important să respectăm legea, dar în același timp trebuie să avem respect și față de suferință, să nu uităm să fim oameni.”, a declarat Ana Birchall.

Comentarii

loading...