Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce a discutat ministrul Justiției cu familia Luizei Melencu

Ce a discutat ministrul Justiției cu familia Luizei Melencu

Ce a discutat ministrul Justiției cu familia Luizei Melencu

Ana Birchall a declarat că le-a promis celor din familia Alexandrei că o să se indeletnicesc astfel încât să fie ascultați și în același timp să se afle adevărul.

Rl online 0 comentarii

„Nu a fost nimic altceva decât o discuție absolut umană. I-am ascultat și asta este, de fapt, supărarea mea și oful meu, pentru că in toată acești oameni nu au vrut nimic altceva decât să fie ascultați și să se afle adevărul. Le-am promis că, atât cât ține de mine, (...) o să mă indeletnicesc astfel încât să fie ascultați și în același timp să se afle adevărul”, a declarat Ana Birchall, la sediul Ministerului Justiției.

 
Ministrul Justiției a precizat că discuții cu privire la incidentele de vineri, de la casa familiei Melencu, a purtat și cu procurorul general, Bogdan Licu, scrie Mediafax.

„I-am solicitat procurorul general să imi facă o informare completă cu tot ce s-a intamplat vineri, pentru că din punctul meu de vedere, e inacceptabil”, a spus Birchall.

Eu consider că asemenea infracțiuni ar trebui să fie imprescriptibile (infracțiunile grave, n.r.). Nu vreau să pară că voi impune eu această soluție de modificare legislativă, este o părere a mea. Așa cum avem infracțiunile de omor ca fiind imprescriptibile, eu consider că și acest gen de infracțiuni, violul, răpire, trafic de persoane și altele, exploatarea minorilor, de exemplu, (trebuie, n.r.) să fie imprescriptibile. Cu alte cuvinte, să nu mai opereze prescripția”, a declarat Ana Birchall.

 
Ministrul Justiției a precizat că ideea a fost lansată în câteva discuții și a lansat un apel ca cei care au propuneri să transmită puncte de vedere cu privire la această chestiune.

„Orice măsură legislativă este important să fie luată prin consultarea nu numai celor care sunt în sistemul judiciar, vorbind aici de instituții sau de asociații profesionale, dar și de fiecare cetățean, pentru că pe mine mă interesează să asigurăm domnia legii, este un principiu de la care nu o să fac niciodată rabat”, a mai precizat Birchall.

Comentarii

loading...