12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCe record a doborât Facebook Messenger în Google Play Store

Ce record a doborât Facebook Messenger în Google Play Store

Din topul aplicaţilor cu peste 5 miliarde de instalări face parte şi Facebook Messenger.

Din top mai fac parte doar alte 13 aplicaţii, din care doar 3 nu sunt făcute de Google. Este vorba despre Facebook, WhatsApp şi cea mai recentă dintre ele Facebook Messenger, toate deţinute de miliardarul Mark Zuckenberg.

În ciuda controverselor legate de Facebook şi Mark Zuckenberg, se pare că oamenii au ajuns să folosească aceste aplicaţii din necesitate. Ele sunt un mijloc esenţal de comunicare în ziua de azi şi este din ce în ce mai departe de a fi opţional.

Aceste cifre mai arată şi cât drum mai au de parcurs concurenţi precum Signal sau Telegram pentru a putea vorbi de competiţie între aplicaţiile care oferă acelaşi serviciu.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă