Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cele 106 ambulanţe achiziţionate pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au fost livrate

Cele 106 ambulanţe achiziţionate pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au fost livrate

Cele 106 ambulanţe achiziţionate pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au fost livrate, cu patru luni mai devreme decât se prevedea, ele fiind date în comodat SABIF. Valoarea totală a achiziţiei s-a ridicat la 8,7 milioane de euro, anunţă Primăria Capitalei.

Rl online 0 comentarii

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, în şedinţa de marţi, un proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită, prin Contract de împrumut de folosinţă (comodat), a celor 106 ambulanţe de urgenţă care au facut obiectul contractelor de furnizare încheiate în august 2018. 

Proiectul a fost aprobat în unanimitate.

"Cele 106 ambulanţe pe care le-am achiziţionat pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au fost livrate! Mai mult decât atât, deşi în momentul semnării contractului, termenul asumat a fost finele lunii iulie 2019, am reuşit, faţă de termenul iniţial agreat, să avem aceste ambulanţe cu aproape 4 luni mai devreme. Următorul pas este predarea către Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a celor 106 ambulanţe, în baza contractului de comodat. Contractul va fi încheiat pentru o perioadă de 5 ani. Valoarea totală a achiziţiei s-a ridicat la 8,7 milioane de euro, dintre care 7 milioane pentru cele 89 de ambulanţe de tip B şi 1,7 milioane euro pentru cele 17 de tip C", a spus primarul general, Gabriela Firea.

Primăria Capitalei afirmă că, în momentul de faţă, circa 80% din parcul auto al SABIF este depăşit, o mare parte din ambulanţe fiind vechi, cu durata de folosinţă îndeplinită. Astfel, ambulanţele care nu mai fac faţă vor fi înlocuite cu cele noi.

Comentarii

loading...