Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cetăţenii tunisieni aflaţi în România pot vota în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi

Cetăţenii tunisieni aflaţi în România pot vota în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi

etăţenii tunisieni aflaţi în România pot vota la alegerile prezidenţiale anticipate din Tunisia în patru secţii deschise la Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi, conform DC

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat al Ambasadei Tunisiei la Bucureşti, 1.137 de persoane s-au înscris la vot, majoritatea fiind studenţi. Republica Tunisiană organizează alegeri prezidenţiale anticipate pe 13, 14 şi 15 septembrie pentru cetăţenii tunisieni care locuiesc în străinătate şi pe 15 septembrie, în Tunisia. Acestea au loc după ce preşedintele Beji Caid Essebsi a decedat pe 25 iulie. 'Aceste alegeri prezidenţiale, care vor fi urmate în octombrie 2019 de alegerile legislative, reprezintă o nouă oportunitate de ancorare a tradiţiei democratice în societatea tunisiană', arată misiunea diplomatică. Tunisienii trebuie să aleagă dintre 26 de candidaţi. Un al doilea tur va fi programat dacă niciun candidat nu va câştiga majoritatea absolută.

Comentarii

loading...