Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Chilipiruri vândute de stat: acum chiar îți poți permite un Porsche Panamera!

Chilipiruri vândute de stat: acum chiar îți poți permite un Porsche Panamera!

Mașini de lux confiscate de la persoane condamnate și alte bunuri sunt puse în vânzare pe un site de specialitate al Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.

Petronel Tudor 0 comentarii

O super-mașină Prosche Panamera este piesa de rezistență printre bunurile scoase la vânzare de statul român. Mașina cu an de fabricație 2012 și 110.171 km la bord, are 300 cai putere, cutie automată și tracțiune integrală și este oferită la licitație pentru 89.567 lei (aproximativ 18.500 euro).

Pentru cei care iubesc SUV-urile, se oferă un Audi Q7 S-line, an fabricație 2007 și 86.796 km, 232 cai putere, cutie automată și tracțiune automată, de la doar 26.680 lei (aproximativ 5.500 euro).

Alte 10 licitații sunt disponibile pe site-ul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate iar condițiile de participare sunt descrise pe larg pe platforma instituției din subordinea Ministerului Justiției.

Instituția încearcă să valorifice mai repede și la prețuri cât mai mari bunuri confiscate de la persoane fizice condamnate și care au de achitat diverse sume drept prejudicii aduse statului român.

„Acest instrument inovativ a fost dezvoltat pentru a facilita accesul potenţialilor cumpărători la proceduri cu respectarea tuturor standardelor de distanţare socială şi pentru reducerea la minimum a costurilor determinate de participarea la licitaţiile clasice.”, se precizează într-un comunicat al Minsterului Justiției.

Modelul este copiat din SUA și țări din Uniunea Europeană ca Belgia, Olanda sau Franța, unde astfel de site-uri de valorificare a bunurilor confiscate sunt extrem de îndrăgite printre amatorii de chilipiruri.

Citește totul despre:

#chilipiruri #masini de lux

Comentarii

loading...