17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCinci copii din Dâmboviţa, în stare gravă după ce au ingerat sedative

Cinci copii din Dâmboviţa, în stare gravă după ce au ingerat sedative

UPDATE Una dintre fetele din comuna Ghergani care au ajuns în spital după ce au înghiţit pastile este în comă, iar celelalte patru fete au rămas internate cu diagnosticul intoxicaţie acută accidentală, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

”Au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, una dintre ele se află în comă, pentru celelalte s-a stabilit ca diagnostic intoxicaţie acută accidentală. Au rămas internate”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii care fac verificări la faţa locului au chemat ambulanţa pentru încă un copil care e somnolent.

Unul dintre copiii din Răcari, judeţul Dâmboviţa, care au ingerat sedative, este în comă, iar alţi patru au intoxicaţie acută, au declarat, pentru Mediafax, surse din anchetă. Cele cinci fetiţe erau singuri acasă, mama fiind plecată să încaseze ajutorul social.

Surse din anchetă au declarat, marţi seara, că una dintre cele cinci fetiţe care au ingerat medicamente sedative este în comă, iar celelalte patru au suferit o intoxicaţie acută. Cei cinci copii au fost internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, din Bucureşti.

Potrivit surselor citate, cele cinci copile cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani, trei surori şi două verişoare, erau singure acasă, în satul Răcari, comuna Ghergani, mama celor trei fiind plecată să încaseze ajutorul social.

Femeia a fost cea care le-a găsit pe copile fiindu-le rău şi a sunat la 112.

Poliţiştii din Dâmboviţa au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

Medicii de la Spitalul Alexandrescu: Cele cinci fete care au ingerat sedative rămân internate la Toxicologie

Reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu au declarat că cele cinci fete care au în ingerat în mod accidental Anxiar, un medicament pentru tratamentul stărilor de anxietate, rămân internate în spital.

Minorele sunt în Secţia de Toxicologie sub tratament perfuzabil.

 

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă