Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cinci drumuri naționale sunt încă blocate în urma inundațiilor. Traficul feroviar - îngreunat în trei județe

Cinci drumuri naționale sunt încă blocate în urma inundațiilor. Traficul feroviar - îngreunat în trei județe

Cinci tronsoane de drumuri naţionale din judeţele Covasna, Harghita, Neamţ, Suceava şi Vâlcea mai sunt blocate, luni dimineaţă, în urma inundaţiilor, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Din același motiv, traficul feroviar este afectat în judeţele Braşov, Teleorman şi Vâlcea.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, precipitaţiile abundente din ultima perioadă au dus la scurgerea aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil, ceea ce face ca, pe următoarele tronsoane de drum naţional, circulaţia să fie întreruptă: judeţul Covasna: DN 11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Valea Seacă (kilometrul 12); judeţul Harghita: DN 11B Cozmeni - Târgu Secuiesc, în localitatea Casinu Nou (kilometrul 23), - judeţul Neamţ: DN 15 Borsec - Poiana Largului, pe raza localităţii Poiana Teiului (între kilometrii 237+800 de metri şi 238+100 de metri), judeţul Suceava: DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava şi judeţul Vâlcea: DN 7D Câineni - Perişani, în localitatea Perişani (între kilometrii 15+830 şi 15+900 de metri).

Circulaţia este îngreunată în judeţul Bacău, pe DN 11, pe segmentele Bacău - Oneşti, în zona localităţii Sănduleni şi Oneşti - Târgu Secuiesc, în localitatea Poiana Sărată.

Traficul este întrerupt pe 10 drumuri judeţene din Bacău, Covasna, Galaţi, Iaşi şi Suceava şi îngreunată pe 5 drumuri din Covasna, Prahova şi Suceava.

Comentarii

loading...