13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCinci victime în urma coliziunii dintre un microbuz și un autoturism în...

Cinci victime în urma coliziunii dintre un microbuz și un autoturism în Argeș. Șoferul băuse

UPDATE: Șoferul microbuzului se afla sub influenţa alcoolului, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. „Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului autoturismului rezultând că se află sub influenţa alcoolului, cu o valoare sub limita de 0,40 mg/l. Conducătorul autoturismului a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiti medicale în urma accidentului rutier, produs în satul Cornăţel, deși inițial fuseseră anunțate trei victime.

„Evenimentul s-a soldat cu cinci victime, patru dintre acestea au suferit răni la nivelul membrelor, au primit îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital. Cea de-a cincea a refuzat transportul la spital”, precizează ISU Argeş.

Două victime au fost preluate de două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar celelalte două au fost preluate de echipajele SMURD.

Potrivit ISU Argeş, în microbuz se aflau 11 pasageri. La locul accidentului s-a intervenit cu două ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulantă Judeţean. 

Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă