Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ciolacu: Ca fiu de militar, mă voi lupta să îndrept inechităţile care există în sistem

Ciolacu: Ca fiu de militar, mă voi lupta să îndrept inechităţile care există în sistem

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a transmis vineri, la Cimitirul Eroilor din Buzău, "toată admiraţia şi tot respectul pentru ceea ce reprezentată armata pentru România şi pentru fiecare român", subliniind că va lupta să îndrepte în Parlament inechităţile.

Rl online 0 comentarii

"Ca fiu de militar, mă voi lupta să îndrept în Parlament multe dintre inechităţile care există în sistem. Şi vreau să fiu foarte clar şi să spun că mă gândesc în special la pensiile militare, pe care unii tot încearcă să le încadreze la pensiile speciale. Este o discuţie falsă, iar cei care încearcă să promoveze astfel de lucruri fie nu înţeleg ce înseamnă haina militară, fie sunt rău intenţionaţi", a declarat Marcel Ciolacu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai spus că "societatea îi va sancţiona mai devreme sau mai târziu pe cei care nu respectă haina militară".

"Mă bucur să văd la acest eveniment mai multe generaţii de militari care au dus cinste armatei române, iar gândul meu se îndreaptă spre bravii veterani de război pe care-i asigur de toată recunoştinţa şi preţuirea pentru modul în care şi-au slujit patria în cele mai grele momente", a mai declarat Ciolacu.

Comentarii

loading...