Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulaţia din centrul Iaşului blocată de taximetriştii nemulţumiţi

Circulaţia din centrul Iaşului blocată de taximetriştii nemulţumiţi

Câteva sute de taximetrişti au blocat circulaţia pe străzile din centrul municipiului reşedinţă, nemulţumiţi fiind de apariţia în Iaşi a platformelor Uber şi Taxify.

Rl online 0 comentarii

Cei aproximativ 200 de taximetrişti spun că aceste două platforme le fac concurenţă neloioală şi scandează "Afară, afară, Uberul din ţară".

Ei au venit cu taximetrele în faţa Prefecturii, blocând practic circulaţia pe mai multe artere principale ale oraşului. Astfel, în zonă circulă doar tramvaiele şi autobuzele.

"Dragi colegi, ştim cu toţii că nu poţi face taximetrie fără să ai autorizaţie de funcţionare. În momentul de faţă aceşti oameni ne fac concurenţă neloială. Întrebaţi-vă de ce Poliţia Locală are cadrul legal să vă amendeze, să vă verifice? La ei de ce nu există cadru legal? Toate partidele de opoziţie au sărit pe capul nostru acuzându-ne că vrem să dăm uberiştii afară din ţară. Nu, nu e adevărat. Vrem să dăm evazioniştii afară din ţară", a spus celor veniţi în faţa Prefecturii Iaşi consilierul judeţean Mircea Manolache, patronul unei firme de taximetrie.

Acesta este cel de-al doilea protest demarat în ultimele săptămâni de taximetrişti împotriva platformelor Uber şi Taxify.

Comentarii

loading...