Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulaţia îngreunată la metrou, din cauza unor defecţiuni tehnice

Circulaţia îngreunată la metrou, din cauza unor defecţiuni tehnice

Circulaţia metrourilor s-a desfăşurat, luni dimineaţa, cu dificultate, din cauza unor defecţiuni tehnice, pe Magistrala 3, au anunţat reprezentanţii METROREX călătorii prezenţi în staţii.

Rl online 0 comentarii

Din cauza unor defecţiuni tehnice, circulaţia metrourilor a fost afectată pe Magistrala 3, între Izvor şi Timpuri Noi, pentru mai multe minute. 

Anunţul a fost făcut public de către reprezentanţii METROREX, pentru călătorii prezenţi în staţiile de metrou, care au fost înştiinţaţi prin intermediul difuzoarelor.

Circulaţia trenurilor de metrou s-a reluat la flux normal luni dimineaţa, în jurul orei 8.30.

Comentarii

loading...