Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulația pe Valea Oltului, din nou un chin pentru șoferi

Circulația pe Valea Oltului, din nou un chin pentru șoferi

Lucrările de asfaltare și de refacere a marcajului axial mută circulația pe un singur sens de mers pe mai mulți kilometri pe DN 7.

Petronel Tudor 0 comentarii

Poliția Rutieră le recomandă conducătorilor auto care aleg să tranziteze DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu să se înarmeze cu răbdare și să circule prudent pe două sectoare afectate de lucrări la partea carosabilă.

Până la ora 20:00, în funcție de condițiile meteorologice, pe tronsonul kilometric 215 – 217+200 de metri, pe raza localității Călinești, județul Vâlcea, vor avea loc lucrări de frezare și așternere a covorului asfaltic. Traficul rutier se desfășoară pe jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație.

Tot pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 219 – 227, pe raza localităților Tuțulesti și Robești, județul Vâlcea, se execută marcaje axiale. Din acest motiv, între orele 08:00 – 20:00, traficul se va desfășura îngreunat pe ambele sensuri de deplasare, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției.

Comentarii

loading...