29.3 C
București
joi, 16 septembrie 2021

Ciucu taie beculețele de Crăciun în acest an

„Nu vom avea anul acesta luminiţe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate feţele şi cred că este decizia cea bună. Să vă dau şi datele problemei: Primăria Capitalei, cea care era expertă la aruncat cu banii pe fereastră, a neglijat întotdeauna Sectorul 6 la acest capitol. Fostul primar şi-a asumat el, din bugetul Primăriei, toate costurile iluminatului festiv şi avem acum un contract cadru. Nu avem timp să facem o nouă achiziţie, ar trebui să lucrăm în cadrul contractului curent, ceea ce ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro pentru Sectorul 6. La asta s-ar adăuga frumoasă sumă de 100.000 de euro (tot un contract cadru cu o altă firmă) doar (!!) pentru Parcul Drumul Taberei”, a scris Ciprian Ciucu, luni, pe Facebook.

El a mărturisit că este „mai zgârcit cu banul public”.

Ciucu adaugă că, de banii aceştia, 500.000 Euro, ar putea face o grădiniţă sau o creşă sau asfaltează o stradă. „Mai mult, luminiţele ar fi la fel ca în anii trecuţi, am primit conceptul şi, vă spun, sunt cam de prost gust”, a spus primarul.

În opinia sa, poate fi o decizie „impopulară”, dar a subliniat că şi-a propus ca în acest mandat să facă ce trebuie, indiferent de nivelul de popularitate la care va ajunge. El a promis că pentru anul viitor se va ocupa din timp şi că va remedia situaţia, astfel încât sectorul să aibă iluminat festiv de calitate la un preţ corect.

Ultima oră
Pe aceeași temă