6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiClotilde Armand a obținut o victorie în instanță. Ce folos va avea...

Clotilde Armand a obținut o victorie în instanță. Ce folos va avea pentru reorganizarea primăriei

Primarul Armand susține că structurile desființate erau folosite drept paravan pentru acordarea de contracte unor firme de partid.

„Justiția mi-a dat astăzi dreptate și a anulat decizia prin care era suspendată hotărârea de Consiliu Local prin care au fost desființate trei structuri. Prin intermediul acestor structuri fosta administrație dădea contracte cu dedicație unor firme de partid: Administraţia Pieţelor, Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice şi Centrul Cultural. Toate aceste 3 structuri aveau un buget total de aproximativ 200 milioane lei și până într-o 100 de angajați”, a anunțat Clotilde Armand pe Facebook.

Primarul Sectorului 1 mai anunță că reorganizarea a fost contestată de reprezentantul unui sindicat înființat pentru a împiedica reformele.

„Cel care a contestat reorganizarea instanță este un sindicalist al ADP apropiat de deputatul diamant. Acest sindicat a fost creat să se opună reformelor din primărie. Decizia inițială de suspendare a fost folosită de actori politici ai Consiliului local al Sectorului 1 pentru a întârzia votarea bugetului pe 2021”, a mai spus primarul Sectorului 1.

Sentința este definitivă, a precizat Clotilde Armand.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă