Sursa foto: inquamphotos.com

Sursa foto: inquamphotos.com

Clotilde Armand anunță o acțiune „în forță” de strângere a gunoiului din sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că va începe, de luni, o acţiune "în forţă" de strângere a gunoiului de pe străzi.

Ioana Oancea 0 comentarii

„Mâine (luni n.r.), începem o acţiune în forţă de strâns gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1 împreună cu echipele de la ADP...chiar dacă firma de salubrizare ne-a anunţat că ne dă în judecată pentru că facem asta (abia aştept să mă tragă cineva la răspundere pentru că fac curat). Am aşteptat destul şi am avut toată bunăvoinţa să ajungem la înţelegere legală. Pare că cineva nu vrea asta şi are alte interese. Să fie sănătoşi. Noi ne apucăm de treabă. Gata cu gluma", a scris Clotilde Armand, într-un mesaj postat, duminică, pe Facebook.

După ce a preluat mandatul de primar, Clotilde Armand a intrat în conflict deschis cu Romprest, firma care trebuie să ridice gunoiul în Sectorul 1 al Capitalei. Ea susține că facturile emise de această societate sunt "umflate".

La rândul său, Romprest a reacționat spunând că nu este angajată prin contract să ridice gunoiul care nu este depozitat corespunzător. Astfel, în ultimele săptămâni în social media au fost postate sute de poze în care este ilustrat gunoiul părăsit pe trotuarele din sectorul 1.

Comentarii

loading...